Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 octombrie 2020

Vorbe adânci, dar sincere: „O urăsc pe Ana Maria Pătru!”


• vedeta Intact, Mircea Badea, nu-și ascunde bucuria pentru arestarea vâlcencei
Magistrații Tribunalului Prahova au admis propunerea procurorilor DNA Ploiești și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele Anei Maria Pătru (foto, stânga). Totul după ce procurorii au arătat că, în cauză, există date și probe din care rezultă că măsura reținerii este necesară în scopul asigurării bunei desfășurări a procesului penal și al prevenirii săvârșirii unor alte infracțiuni, întrucât inculpata, prin prisma funcției deținută în cadrul Autorității Electorale Permanente, ar putea influența desfășurarea anchetei penale prin sugestionarea depozițiilor martorilor, cu atât mai mult cu cât există indicii că inculpata ar încearcă să ascundă mijloace materiale de probă.
Potrivit DNA, în perioada aprilie-iunie 2008, suspecta Ana Maria Pătru, în calitate de vicepreședinte al AEP, a pretins, iar în anul 2009 a și primit de la reprezentanții unei societăți comerciale, suma de 210.000 euro, reprezentând contravaloarea unui anumit imobil situat în municipiul București. Anchetatorii spun că, în schimbul primirii acestui bun, Pătru a promis că va susține derularea în bune condiții a unui contract încheiat de acea societate cu AEP, precum și că va susține firma să obțină și să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a și realizat.
Totodată, în aceeași calitate, Ana Maria Pătru a pretins, în cursul anului 2011, de la reprezentanții aceleiași societăți comerciale, contravaloarea unui autovehicul marca Land Rover din care a primit suma de 15.000 euro, spun procurorii. Conform sursei citate, Pătru a promis, în schimb, că va susține derularea, în bune condiții, a unor contracte de servicii, încheiate de societatea respectivă cu AEP, dar și că va susține firma să obțină și să deruleze contracte viitoare, fapt care s-a și realizat.
Despre soarta cruntă cu care se confruntă vâlceanca s-a exprimat și una dintre personalitățile cu cea mai mare notorietate din țara noastră. „Eu, pe doamna asta, Pătru, o detest. Pe partea umană, subiectiv vă spun, deci o urăsc. De ce o urăsc? Țineți minte când a intrat EBa în Parlamentul European? N-ai cum să uiți acele momente glorioase pentru democrația din România și procesul electoral viguros al acestei țări. În seara aia, tăticul lui EBa, Traian Băsescu, a făcut petrecere și la petrecerea respectivă cine stătea la masă cu Băsăul și Udrea și toți? Fix Ana Maria Pătru. Tocmai se terminaseră alegerile și șefa AEP era pe `cârciumăreală` cu ăștia. Întrebată totuși: `Doamnă, nu sunteți de la Autoritatea Electorală? Sunteți la masă, pe `cinstitălea`, cu participanții la procesul electoral?` a răspuns: `Sunt în afara programului`. Pe partea strict umană – sunt om mai rău, nu par, dar sunt – ce bine-mi pare că ai luat țeapă și ești la bulău”, au fost vorbele necruțătoare ale lui Mircea Badea, citat de mai multe publicații centrale.

Etichete: , ,

Alte articole de la Eveniment