Vâlcea joacă din nou finala Cupei României


Astăzi, 20 aprilie, de la ora 15.00, SCM Râmnicu Vâlcea a întâlnit Măgura Cisnădie în semifinalele Final four-ului Cupei României de handbal feminin de la Bistrița. Sportivele pregătite de antrenorul Florentin Pera și-au respectat statutul de favorite în fața jucătoarelor sibiene și au obținut un succes destul de concludent: 31-21 (16-12 la pauză). Astfel, echipa noastră s-a calificat pentru al doilea sezon consecutiv în finala Cupei României, având prilejul de a juca în ultimul act chiar de ziua onomastică a antrenorului principal.
În cealaltă semifinală, într-un meci disputat cu începere de la ora 17.30 și încheiat în urmă cu câteva minute, CSM București a trecut de HC Zalău, scor final 27-23 (16-6 la pauză).

Se reeditează finala de anul trecut!

Mâine, 21 aprilie, cu începere de la ora 15.00, Măgura Cisnădie și HC Zalău se întâlnesc în finala mică a turneului final. De la ora 17.30, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București vor fi protagonistele unui meci de zile mari. Cele două forțe ale handbalului feminin românesc se vor încleșta la Bistrița într-un meci cu trofeul pe masă, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut.