Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Vâlcea, în plasa Mafiei (1)


• Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a declanşat, ieri dimineaţă, o amplă acţiune într-un caz de rambursări ilegale de TVA, ca urmare a unor tranzacţii intracomunitare, fiind efectuate 256 de percheziţii în Bucureşti şi în alte zece judeţe

mascati_politieUn val de percheziţii şi descinderi spectaculoase au marcat ziua de ieri, pentru care DIICOT a avut în vedere o reţea ce acoperea un sfert din teritoriul naţional. Potrivit autorităţilor, printre numele care figurează în acest vast dosar se numără cel al senatorului de Giurgiu, Cezar Măgureanu, fiica şi ginerele său. Echi­pele DIICOT au verificat implicarea acestora într-o reţea de evazionişti, alături de Octavian Grecu, zis „Butoane”. Percheziţiile angajate au avut loc în Bucureşti şi domicilii din judeţele Ilfov, Giurgiu, Constanţa, Argeş, Buzău, Vâlcea, Gorj, Dolj, Timiş, Bihor.

Conform Direcţiei, între anii 2010 şi 2012, reţeaua investigată de DIICOT-Structura Centrală dezvoltase un circuit evazionist complex, generând prejudicii statului de 40 de miliarde de lei anual. În acest caz complex vor fi aduse la audieri 125 de persoane.

CONTINUARE…

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized