Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2021

Urmărire spectaculoasă dincolo de miezul nopţii


• Poliţia a reuşit să ducă la bun sfârşit o operaţiune de toată laudă prinzând trei hoţi de capitală care spărseseră un imobil şi fugiseră din calea legii

Sâmbătă noaptea, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea – Biroul Investigaţii Criminale şi Biroul Criminalist au prins, în flagrant, trei bărbaţi care, prin escaladare, au pătruns într-un imobil din zona centrală şi au sustras atât bunuri cât şi bani, în valoare de 1.000 lei. Astfel, potrivit raportului oficial, în jurul orei 03.00, suspecţii, prin escaladarea unei conducte de ga­ze, întrând pe un geam lăsat des­chis, au pătruns în locuinţă.

„Cei trei suspecţi au ieşit urmând acelaşi traseu şi au părăsit locul fap­tei cu ajutorul unui autoturism. S-a procedat la urmărirea acestora în trafic, reuşindu-se imobilizarea auto­tu­rismului pe strada Calea lui Traian. Cu ocazia controlului corporal şi al autoturismului, au fost găsite mai mul­te bunuri, documente şi bani, des­pre care s-a stabilit ulterior că aparţin părţii vătămate, prejudiciul creat fiind de aproximativ 1.000 lei, recuperat în totalitate. Cei trei tineri, toţi din mu­nicipiul Bucureşti, au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, în vederea audierii. Poliţiştii efectuează cercetări faţă de cei trei pentru probarea săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ocazie cu care s-a dis­pus pe bază de ordonanţă, reţine­rea suspecţilor pentru 24 de ore, ur­mând să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă. În prezent aceştia se află încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea”, se menţionează în docu­­mentele oficiale. De remarcat că doi dintre hoţi au deja antecedente.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized