Ultimele informații despre accidentul de pe strada Barajului: DOUĂ FEMEI au fost transportate la spital


UP-DATE ORA 17.00:
Cele mai recent informații venite de la fața locului arată că traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe strada Barajului, iar două femei (rănite în accident) au fost transportate la spital. Acestea au vârste de 53 și 19 ani și prezintă traumatisme cranio-cerebrale.

UP-DATE ORA 16.00:
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea au venit cu informații legate de accidentul grav care s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Barajului din nordul Râmnicului. Conform IPJ Vâlcea, ar fi doar două persoane rănite și nu trei, cum au anunțat în urmă cu câteva minute reprezentanții ISU Vâlcea.
„Cauza probabilă ar fi efectuarea manevrei de depăsire neregulemantară de către conducătorului unui autoturism de teren. Polițiștii Biroului Rutier sunt la fața locului efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 15.45:
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au anunțat astăzi, 8 octombrie 2020 (în jurul orei 15.45), producerea unui accident în Râmnicu Vâlcea. Din primele informații, se pare că, în urma accidentului care s-a produs pe strada Barajului, sunt trei persoane rănite. Aici a avut loc o coliziune între două autovehicule. La fața locului intervin chiar în aceste momente trei ambulanțe (două ale Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea și una de la SMURD).