Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Surprizele din trafic


Joi seara, la ora 20.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bălceşti, i-au pentru control în trafic pe G. Ion, de 43 de ani şi pe N. Alexandru, ambii din oraşul Bălceşti, conducând ansambluri de vehicule. În urma verificării documentelor s-a constatat că valabilitatea numerelor provizorii ale remorcilor era expirată. Astfel s-au întocmit dosare penale pentru art. 85 alin. 3 din O.U.G. 195/2002. De asemenea, a fost oprit pentru control în trafic N. Alexandru, din oraşul Bălceşti, în timp ce conducea un tractor cu remorcă. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că remorca nu era înmatriculată. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare.

Cu câteva ore înainte, mai precis la ora 18.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţiei Rurale Racoviţa, executând serviciul de patrulare pe raza comunei Boişoara, a depistat pe P. Florin, de 33 ani, din localitate, în timp ce conduce pe drumul public sătesc Boişoara un autoturism marca Suzuki Vitara.

În urma verificărilor, s-a constatat că numerele de înmatriculare erau expirate. De asemenea, deoarece conducătorul auto emana un puternic miros de alcool i s-a solicitat să însoţească organele de poliţie în vederea stabilirii alcoolemiei, însă conducătorul auto a refuzat acest lucru.

În continuare, se efectuează cercetări faţă de P. Florin pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare expirate şi refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized