Sportivii de la CS Loviștea s-au întrecut la turneul „Campionii campionilor”


• la evenimentul de anvergură internațională au participat sportivi din 16 țări europene
Zilele trecute, în Cluj-Napoca, s-a desfășurat cea de-a șasea ediție a Campionatului European de Karate, versiunea WUKF. Peste 750 de sportivi din 16 țări europene, alături de cei sosiți tocmai din SUA și Egipt, s-au întrecut pentru premiile puse în joc. Datorită complexității Campionatului European, acesta a fost numit și turneul „Campionii campionilor”.
Printre sportivi s-au aflat și câțiva vâlceni, care au dat totul pentru ca județul nostru să se poată mândri, ca și în alte rânduri, cu rezultate dintre cele mai bune. Este vorba despre karateka legitimați la Clubul Sportiv Loviștea din Râmnicu Vâlcea. Aceștia au concurat în probele de shotokan, goju ryu, shito ryu, wado ryu și shintoriu. Alexandra Dumbrăvescu s-a făcut din plin remarcată la această întrecere, obținând un loc între câștigători. Un alt sportiv care s-a remarcat la această competiţie dură este Sergiu Cosmin, care a ocupat locul I la categoria de vârstă 18-35 ani.
„Lupta a fost grea, deoarece participarea a fost numeroasă şi diversificată. În sală au fost prezenţi sportivi din 16 ţări europene, dar şi din S.U.A şi Egipt, aceştia din urmă fiind invitaţi de onoare”, se arată într-un comunicat ce face referire la această competiție, transmis de către reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.