ȘOCANT: Un adolescent de 17 ani a tras cu pistolul asupra unuia de 15 ani!


În seara de luni, 10 ianuarie 2022, în jurul orei 20.00, un incident îngrijorător (care se putea solda cu urmări dintre cele mai nefaste) s-a produs în Râmnicu Vâlcea. Polițiștii din municipiu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, asupra băiatului său, s-ar fi tras cu un pistol, tip airsoft.
„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă, de tip airsoft înspre un băiat de 15 ani. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni la puțin timp după producerea regretabilului incident!
Poliția a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe. De asemenea, s-a dispus ridicarea pistolului tip airsoft în vederea continuării cercetărilor. Față de tânărul în cauză a fost dispusă și măsura sancționării contravenționale cu amendă, în cuantum de 2.000 lei, pentru comiterea de loviri și alte violențe.
Sursă foto: Facebook
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea