Senatorul Laurenţiu Coca, alături de vâlceni


Senatorul PSD Laurenţiu Coca a continuat deplasările în teritoriu, la sfârşitul săptămânii trecute fiind prezent în Costeşti şi Copăceni alături de locuitorii care au sărbătorit ziua comunei. Parlamentarul vâlcean a apreciat eforturile depuse de primarii Toma Peştereanu şi Tironel Tîmplărescu pentru organizarea celor două evenimente de suflet.

Sărbătoare de suflet la Costeşti

Sub genericul „La Obârşie, la Izvoare” s-a desfăşurat cea de-a VIII-a ediţie a Zilei comunei Costeşti. În program au fost incluse expoziţii cu premii, spectacole folclorice, iar meşteşugarii tradiţionali şi-au expus produsele. Ziua comunei în care trăiesc şi muncesc s-a transformat într-un eveniment de suflet pentru sute de locuitori din Costeşti. Prezent la acest eveniment, senatorul Laurenţiu Coca i-a asigurat pe locuitorii din zonă de toată deschiderea către nevoile acestei comune: „Meritaţi să aveţi parte de o astfel de sărbătoare, fiindcă aţi ştiut să alegeţi un om dedicat comunităţii. Acum, la ceas de sărbătoare, vă urez tuturor să aveţi parte de zile luminate, de o viaţă frumoasă şi de multă sănătate. Vă doresc să aveţi o zi frumoasă, aşa cum este comuna dumneavoastră, pe care o sărbătorim în această zi binecuvântată de Dumnezeu!”, a declarat parlamentarul social-democrat.

Ziua comunei Copăceni, la cea de-a II-a aniversare

Şi comuna Copăceni a îmbrăcat haine de sărbătoare. Ediţia din acest an a fost una reuşită, care a creat o adevărată atmosferă de sărbătoare. Evenimentul a adunat fii ai satului, gospodari ai locului care au aşteptat cu nerăbdare o asemenea manifestare pentru a uita de grijile cotidiene. „Mă bucur să vă revăd şi vă mulţumesc pentru invitaţia de a fi prezent alături de voi la această sărbătoare al cărei scop este de a vă bucura sufletele. Am venit aici cu foarte mare plăcere pentru că mă leagă o prietenie de primarul Tironel Tîmplărescu şi îi respect foarte mult pe oamenii din această comună. Vă felicit pentru primarul destoinic şi gospodar pe care îl aveţi. Tironel Tîmplărescu vă merită, iar dumneavoastră îl meritaţi pe dumnealui. Aşteptăm ca anul viitor să ne adunăm la a III-a ediţie a „Zilei comunei Copăceni” să ne spună ce proiecte a mai realizat. Să ne ajute Dumnezeu să ne vedem sănătoşi şi la anul, tot în acest cadru”, a concluzionat senatorul Laurenţiu Coca.