SE OPREȘTE alimentarea cu apă în Călimănești


Ca urmare a executării lucrărilor de sectorizare și contorizare a rețelei de distribuție apă potabilă PEHD Dn 200, existentă în orașul Călimănești, în data de 8 septembrie 2021, între orele 00.00 – 06.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în orașul Călimănești – zona Cozia. În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.
„Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, ne-au anunțat angajații APAVIL SA Râmnicu Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul Compartimentului de comunicare și mass-media al societății Apavil SA