SCM a bifat cea mai lejeră victorie din istoria clubului: 10-0!


Cele patru etape din Liga Florilor care s-au disputat, în urmă cu mai bine de o săptămână, la Sfântu Gheorghe, continuă să lase urmări dintre cele mai puțin fericite în interiorul echipelor de handbal feminin din prima ligă românească. Dacă luăm în calcul și rezultatele ultimelor teste efectuate, peste 60 de persoane au fost confirmate pozitiv la Coronavirus în perioada ulterioară acestui turneu. Iar acest număr ar putea să crească, deoarece nu toate echipele au primit rezultatele testelor! Inclusiv la SCM Râmnicu Vâlcea au fost confirmate câteva noi cazuri de infectare, atât de jucătoare, dar și de oficiali, antrenorul principal Florentin Pera fiind ultimul confirmat pozitiv.
La mijlocul acestei săptămâni, la București, se desfășoară un nou turneu în Liga Florilor de handbal feminin, meciurile programate contând pentru etapa a șasea. Din cele opt partide care erau programate, două au fost deja anulate. În prima dintre acestea, CSM București urma să întâlnească SCM Slatina. Gruparea bucureșteană a avut câștig de cauză, la „masa verde” (meciul va fi omologat cu scorul de 10-0), deoarece formația slătineană nu s-a putut prezenta la turneul din Capitală din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu Coronavirus din interiorul echipei. Tot în baza regulamentului FRH care spune că echipa care nu se prezintă la meci pierde la „masa verde” va obține și SCM Râmnicu Vâlcea trei puncte în urma a ceea ce va reprezenta cea mai lejeră «victorie» din istoria clubului. Formația râmniceană trebuia să întâlnească, la București, gruparea bistrițeană Gloria. Asemenea celor de la SCM Slatina, oficialii clubului Gloria Bistrița-Năsăud au anunțat că nu se vor prezenta la meciul de la București deoarece se confruntă cu un număr foarte mare de handbaliste și membri ai staff-ului tehnic care sunt confirmați pozitiv la Coronavirus.
Cu meciul din etapa a șasea a Ligii Florilor deja rezolvat, handbalistele de la SCM își pot face acum ultimele pregătiri pentru jocul și mai important pe care îl vor susține sâmbătă, 14 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, în Muntenegru. Cum se cunoaște, la finalul acestei săptămâni, echipa noastră va întâlni, în deplasare, Buducnost Podgorica, partida contând pentru etapa a opta din grupele Ligii Campionilor de handbal feminin.

Posting....