Principesa Maria, alături de CCI Vâlcea la împlinirea a 90 de ani de la înfiinţare


• cele mai importante două colegii ale Râmnicului, premianţii surpriză ai serii
Sâmbătă seara, teatrul „Anton Pann” a fost gazda aniversării a nouă decenii de la momentul în care regele Ferdinand I semna decretul de înfiinţare a Camerei de Comerţ şi Industrie Râmnic.
Eveniment de etichetă şi înaltă ţinută, seara organizată de CCI Vâlcea a beneficiat şi de prezenţa ASR Principesa Maria. Alături de aceasta, aproximativ 200 de invitaţi, oficialităţi ca prefectul Dumitru Nicu Cornoiu, preşedintele CJ, Gheorghe Păsat, primarii din Horezu, Ilie Fârtat, Băile Govora, Mihai Mateescu, Ocnele Mari, Petre Iordache, Lungeşti, Tiberiu Costea, Scundu, Dumitru Blejan, Budeşti, Ionel Vlădulescu au fost în sala mare a teatrului pe a cărui scenă a fost premiată excelenţa vâlceană, atât în economie, dar nu numai. Surpriza cea mai mare a serii a fost premierea celor mai importante două instituţii de învăţământ ale Vâlcii, este vorba, desigur, de colegiile naţionale „Alexandru Lahovary” şi „Mircea cel Bătrân” pentru tradiţia şi rezultatele cu care s-au impus în dezvoltarea învăţământului local.
Au primit plachete aniversare ASR Principesa Maria pentru contribuţia Casei Regale în constituirea CCI, dar şi firmele Vilmar, Cozia Forest, Băile Govora SA, ICSI şi Dan Tudor. Discursurile serii le-au aparţinut preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, Valentin Cismaru, preşedintelui CCI Dolj, Gabriel Vlăduţi, Victoriei Preda de la MINET, prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, fostului primar la Râmnicului, Sorin Zamfirescu, directorului USG Witold Urbanowski şi ASR Principesa Maria.