Președintele CJ Vâlcea nu se teme de data de 13: s-a autorizat derularea unui contract de infrastructură în valoare de peste 65 de milioane lei


După Paște vor începe lucrările pe DJ 677A! Acesta este mesajul președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru locuitorii mai multor comune din sudul județului nostru. Asta pentru că, luni, 13 aprilie 2020, au fost depuse, de către societatea care a câștigat licitația, ultimele completări la documentația tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire la DJ 677A.
„Prin urmare, am semnat autorizația de construire pentru obiectivul de investiții «Reabilitare și modernizare DJ 677A Crețeni (DN 67B) – Mrenești – Izvoru – Nemoiu – Amărăști – Glăvile – Cermegești – Pesceana – Șirineasa (DJ 677F), km 0+000 – 35+020», urmând ca, în prima săptămână după Paște, să emitem și ordinul de începere a lucrărilor. Am discutat cu reprezentanții societății care execută lucrarea și mi-au confirmat că sunt pregătiți pentru a începe lucrările la acest obiectiv”, a declarant președintele Constantin Rădulescu cu privire la derularea acestui contract de modernizare a infrastructurii din județul nostru, un contract a cărui valoare se ridică la 65.807.263 lei.
În context, mai este de amintit faptul că DJ 677 A pornește din comuna Șirineasa, trece prin Pesceana și merge până la Sutești, traversând totodată comunele Glăvile, Amărăști și Crețeni. Lungimea totală a acestui drum este de peste 35 de kilometri.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al CJ Vâlcea