Polițiștii ne-au anunțat în ce chinuri groaznice A MURIT UN BĂTRÂN din Păușești Măglași


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au făcut cunoscut faptul că, la data de 5 august 2022, în jurul orei 17.30, polițiștii orașului Băile Olănești au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Păușești-Măglași, cu privire la faptul că, la locuința unchiului său, este un incendiu în desfășurare. Încă din timpul apelului telefonic, polițiștii au fost anunțați că este destul de probabil ca proprietarul casei să fi fost prins în interiorul casei care a luat foc.

Bătrânul a ars de viu!

Și pompierii au ajuns de urgență la fața locului, pe strada Rapsodiei din satul Chiciura. Odată cu stingerea flăcărilor, pompierii au constatat că bătrânul de 67 de ani, proprietarul casei, fusese, într-adevăr, surprins de incendiu în interiorul imobilului. El nu a mai putut părăsi locuința, iar cadavrul său a fost descoperit pe un pat care arsese.
„În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că aspectele sesizate telefonic de către apelant se confirmă. Bărbatul în cauză a fost găsit decedat în locuință. Pompierii au lichidat incendiul, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei. În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă și distruge din culpă”, ne-au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Sursă foto: ISU Vâlcea
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea