Poliția ne informează


Pieton accidentat grav
Marți, ora 07.30, D. Gheorghe, de 44 ani, din municipiul  Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism  pe DN7 – Calea Bucureşti, iar la km 172 + 36 m, a fost surprins de traversarea neregulamentară a pietonului T. Nicolae, de 59 ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, pe care l-a lovit cu partea fata. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a pietonului, diagnostic traumatism  umăr stâng cu fractură, traumatism mână dreapta cu fractură, traumatism gambă stânga cu hematom voluminos. Ambii  au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Fără permis, la volan
Marți, ora 17.40, poliţiştii l-au depistat pe T. Octavian, de 26 de ani, din comuna Roeşti, care  a condus un autovehicul fără a poseda permis de conducere şi autovehiculul fiind neînmatriculat în circulaţie. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”.

11 amenzi de aproape 3.000 lei
Marți dimineața, ora 09.15, poliţiştii, în timp ce acţionau pe DJ 677- Mădulari, pentru prevenire aşi combaterea evenimentelor rutiere, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2835 lei. Astfel, oamenii legii l-au depistat în trafic pe C. Octavian, din comuna Mădulari, conducând un ansamblu de vehicule compus dintr-un tractor şi o remorcă neînmatriculată. S-a procedat la reţinerea permisului de conducere a conducătorului auto şi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ce are tractată o remorcă neînmatriculat.