Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 septembrie 2021

Poliţia a mai „cules” 15.390 lei din amenzi


politia_rutieraÎn cursul zilei de marţi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi în vederea prevenirii evenimentelor rutiere şi a depistării conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au  controlat  75 autovehicule, au întocmit 65 procese verbale,  aplicând 89 de sancţiuni contravenţionale, din care 35 aplicate pentru depăşirea vitezei maxime admise pe respectivul sector de drum. Poliţiştii din cadru Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 70 de sancţiuni  contravenţionale, în valoare de 15390 lei, controlarea a 198 de autovehicule, legitimarea a 115 persoane.

Poliţiştii din cadru Poliţiei municipiului Drăgăşani au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 17 de sancţiuni  contravenţionale, în valoare de 2940 lei, controlarea a 29 de autovehicule, legitimarea a 54 persoane. Totodată, ieri, în jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism Opel, pe DN 7.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că autoturismul era condus de  un tânăr de  27 de ani, din municipiul Bucureşti, care are dreptul de a conduce suspendat. Astfel, acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized