Plutonierul adjutant DUMITRU PETRE raportează: „Misiune îndeplinită cu succes!”


După cum vă informam și în edițiile noastre anterioare, militarul vâlcean a participat, în perioada 19-20 septembrie, împreună cu echipa Trail Ghost Vâlcea la ultramaratonul „Autism 24 h”, care s-a desfășurat pe faleza râului Olt, între catedrală si barajul din Ostroveni.
După cele 24 de ore de alergat, „Mituș” (cum îi spun prietenii) s-a clasat pe locul 19 în clasamentul individual general dintr-un total de 860 de alergători, iar în cadrul echipei Trail Ghost Vâlcea a avut cei mai mulți kilometri alergați, mai exact 151,2 km.
„În primul rând, doresc să-i mulțumesc familiei care m-a susținut în realizarea proiectului meu, dar și întregii echipe Trail Ghost Vâlcea. Celor care m-au pus să alerg, cumpărând kilometri, le sunt sincer recunoscător. Sunt fericit că am reușit să alerg peste 150 de kilometri în cele 24 de ore, depășindu-mi obiectivul propus. În urma acestei campanii caritabile, echipa Trail Ghost Vâlcea, a reușit să strângă peste douăzeci și patru de mii de lei, bani care vor aduce un strop de bine pentru copiii cu autism. Nu în ultimul rând, doresc să le mulțumesc tuturor colegilor care m-au susținut atât în timpul antrenamentelor, cât și în ziua concursului și îi provoc ca anul viitor să participe împreună cu mine la această campanie caritabilă”, au fost vorbele militarului vâlcean la capătul acestui lăudabil gest.
Text și foto: Lt. Radu PETROȘEL

Posting....