PISTOLARUL DIN BĂLCEȘTI a rămas fără „jucării”


Animalele din zona de sud a Vâlcii pot respira mai ușurate după ce polițiștii au ridicat un veritabil arsenal de la vânătorul percheziționat
Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au pus în executare, în data de 6 aprilie 2022, un mandat de percheziție domiciliară. Percheziția s-a desfășurat în orașul Bălcești și a vizat locuința unui bărbat, care era bănuit de comiterea faptelor de braconaj cinegetic, furt și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.
„În urma percheziției, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor trei arme de vânătoare, calibrele 16, 12, 30.06 mm, o armă de tir sportiv, calibrul 5,6 mm, 11 cartușe de vânătoare, calibrul 16, două cartușe de vânătoare confecționate în mod artizanal și trei camere de supraveghere portabile și elementele componente ale acestora. În continuare, se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj, furt și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Activitatea a beneficiat de sprijinul criminaliștilor și luptătorilor S.A.S. din cadrul I.P.J. Vâlcea”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea pe marginea acestui subiect.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea