Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Pentru profesionalismul de care au dat dovadă, o femeie din comuna Stoileşti a adresat felicitări poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea


Joi, 18 octombrie, Elena U. de 35 ani a mulţumit poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, precum şi lui Florin C., din mu­nicipiul Bucureşti, pentru faptul că i-a fost restituită suma de bani pierdută în luna august, în cartierul Ostroveni. Femeia a povestit poliţiş­tilor că a pierdut suma de 1.300 lei, undeva pe bulevardul Pandurilor, rea­lizând că nu mai are banii abia a doua zi. În urmă cu câteva zile, Elena U. a citit un articol într-un ziar local, în care se specifica faptul că un bărbat a găsit tot 1.300 lei, cât pierduse ea în aceeaşi seară şi în aceeaşi zonă, astfel încât aceasta şi-a recâştigat speranţa că îşi va putea recupera banii. Elena U. s-a prezentat la poliţie unde, în urma discuţiilor purtate cu oamenii legii s-a stabilit că suma de bani îi aparţine, intrând astfel în posesia lor.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea adresează şi cu această ocazie mulţumiri poliţiştilor şi speră ca numărul celor care sunt percepuţi ca un real sprijin al comunităţii să sporească tot mai mult.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized