Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 octombrie 2020

„Parcă trăim sub teroarea incendiilor și exploziilor”


• ne-a declarat deputatul Ion Cristinel Marian, după nefericitul eveniment de la Brașov, produs chiar lângă stadionul pe care evoluau fotbaliștii de la CSM Râmnicu Vâlcea
Cu proporțiile tragediei din clubul bucureștean „Colectiv” încă prezente în gândurile și sufletele multor români, aseară, la Brașov, a avut loc o altă întâmplare parcă desprinsă din filmele de groază. O fabrică de pâine a fost cuprinsă de flăcări, acoperișul acesteia fiind spulberat de suflul unei explozii violente. Iar pentru vâlceni, asta nu e tot! Chiar în momentul producerii exploziei, la mai puțin de 100 de metri de fabrica de pâine, pe stadionul „Tineretului”, evoluau fotbaliștii de la CSM Râmnicu Vâlcea! Cei aflați pe stadion, printre care și suporteri vâlceni, au scăpat numai cu sperietura provocată de zgomotul asurzitor, însă angajații fabricii de pâine, aflați la acel moment în timpul serviciului, nu au fost deloc norocoși. Din totalul celor unsprezece angajați, cinci se află internați în diferite spitale având leziuni și arsuri, în timp ce un al șaselea, scos de sub dărâmături după două ore de la producerea evenimentului, a decedat la spital.
Îngrijorat de frecvența și impactul devastator al acestor tragice evenimente, care par să agite și mai mult mediul social din țara noastră, deputatul vâlcean Ion Cristinel Marian a tras un nou semnal de alarmă. Prin intermediul nostru, reprezentantul Colegiului Drăgășani în Parlamentul României și-a expus punctul de vedere la puțin timp după producerea întâmplării de la Brașov: „La numai șase zile trecute de la tragedia care a avut loc în București, iată că ne confruntăm cu o alta. Este adevărat, de proporții mai mici, însă viața omului care a decedat la Brașov nu o mai poate da nimeni înapoi. Deci vorbim tot despre o dramă! Sincere condoleanțe familiei sale! Este absolut regretabil că suntem nevoiți să trecem printr-o asemenea perioadă, în care nici un loc nu mai pare sigur. (…) M-a îngrijorat și mai mult ceea ce s-a întâmplat la Brașov când am aflat că foarte aproape de locul în care s-a produs explozia se aflau jucătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea. Din fericire, am înțeles că nimeni din județul nostru nu a avut de suferit de pe urma acelei explozii. Însă, e clar că nu trebuie să ne culcăm pe urechea că la noi nu se poate întâmpla nimic și că niciunul dintre cei dragi nouă nu va avea de suferit. Știți cum se spune, o dată e odată! Cred că trebuie să fim cu toții mai responsabili și să avem grijă de noi și de semenii noștri”.

Etichete: , , , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate