Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 iunie 2021

O întrebare pe buzele microbiștilor vâlceni: Se distanțează Flacăra în fruntea clasamentului?


• cu cinci etape rămase până la finalul turului, echipa vâlceană are posibilitatea de a-și apropia titlul neoficial de «campioană de toamnă»
Flacăra Horezu este echipa momentului în Seria C din Liga a III-a și una dintre revelațiile întregului eșalon terț românesc. Chiar dacă este nou-promovată la acest nivel, singura echipă care reprezintă fotbalul vâlcean în sportul-rege național a reușit deja o figură foarte frumoasă în cele zece etape care au trecut. Dând dovadă de o constanță în joc demnă de invidiat probabil și la nivelul diviziei secunde, nu doar la Liga a III-a, Flacăra Horezu a urcat poziție după poziție în clasament, iar de două etape nu se mai desprinde din fotoliul de lider. Echipa antrenorului Adi Popa are o șansă foarte importantă să rămână pe primul loc pentru cel puțin încă o rundă și chiar să se distanțeze în fruntea ierarhiei.
Sâmbătă, cu începere de la ora 14.00, cu prilejul rundei a unsprezecea, pe stadionul din Treapt, horezenii vor primi vizita dâmbovițenilor de la FC Pucioasa. Meciul se anunță unul destul de disputat, oaspeții alcătuind o echipă care, de-a lungul celor zece etape deja trecute, a bifat câteva rezultate destul de bune. Totuși, prin prisma pozițiilor din clasament și a faptului că va evolua pe teren propriu, Flacăra va porni cu prima șansă pentru obținerea victoriei. Înaintea acestei runde, cum spuneam mai sus, echipa vâlceană se află pe primul loc, cu 23 de puncte acumulate (șapte victorii, două remize și o înfrângere). FC Pucioasa ocupă poziția a opta, cu 16 puncte (cinci victorii, o remiză și patru înfrângeri). Locurile doi și trei sunt ocupate de Turris Turnu Măgurele (21 puncte) și Unirea Bascov (19 puncte), echipe care se vor întâlni în meci direct chiar în această rundă.

Programul etapei a XI-a

Vineri, 2 noiembrie, ora 14.00
CSU Craiova II – FCU Craiova
CSO Filiași – FC Voluntari II
Astra Giurgiu II – CSM Alexandria
AFC Hermannstadt II – Atletic Bradu
Viitorul Domnești – Flacăra Moreni
Sâmbătă, 3 noiembrie, ora 14.00
Flacăra Horezu – FC Pucioasa
Unirea Bascov – Turris Turnu Măgurele
Sporting Roșiori – Municipal Brașov

Un răspuns “O întrebare pe buzele microbiștilor vâlceni: Se distanțează Flacăra în fruntea clasamentului?”

  1. IRIMIA GABRIEL
    5 noiembrie 2018 din 07:49

    SA SPERAM CA PROMOVEAZA IN LIGA2 ,SI CERT VA JUCA LA RM VALCEA ,CA DEH ASA SE INTIMPLA IN ROMANIA

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Fotbal