Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

7 iunie 2020

„Nu crimă! Nu viol! Cel mai probabil, intoxicație voluntară!”


 • susține medicul legist, Ion Neamu, referitor la decesul profesoarei de muzică, Irina Saioc

Moartea profesoarei de muzică, Irina Saioc, ce activa la CNI „Matei Basarab” părea învăluită în mister, mai ales că-n curtea liceului lumea vorbea și se zvoneau multe, inclusiv că ar fi vorba despre un omor. Totuși, cel care a lămurit situația a fost medicul legist, Ion Neamu, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Contactat, dr. Neamu a precizat, pentru cotidianul nostru: „Nici vorbă de crimă. La ora aceasta, putem vorbi de o intoxicație voluntară. Nu este nici vorba despre un viol, pentru că s-a pus și această problemă. Prezenta afecțiuni organice și, deocamdată, există suspiciunea de intoxicație voluntară. Cel care va elucida cazul va fi toxicologul. Trupul profesoarei va fi trimis la București, iar concluziile vor veni abia după două luni. Aceasta este procedura și durata analizelor. Sunt uimit însă de starea anumitor organe. Mult mai îmbătrânite față de vârsta pe care o avea profesoara”.
Profesoara prezenta pe partea dorsală anumite leziuni, iar medicul legist ne-a declarat că, la fața locului, se afla și un borcan spart, ceea ce presupune și că ar fi avut loc un accident casnic. Profesoara Irina Saioc era o fire blândă, liniștită, cum declară cei care au cunoscut-o. Rămâne de văzut care va fi concluzia toxicologului, dar abia după două luni.

Etichete: , ,

2 Răspunsuri “„Nu crimă! Nu viol! Cel mai probabil, intoxicație voluntară!””

 1. Andrada
  26 martie 2019 din 15:11

  Mi se pare o mizerie să speculați așa moartea unui om….

 2. Roxana
  3 aprilie 2019 din 17:14

  Este adevărat! Cineva din familia mea s-a interesat la poliție citind personal declarațiile și observând negru pe alb ce s-a văzut la fata locului când au ajuns cei de la 112 și nu s-au găsit urme sau obiecte din partea unui criminal! Domnișoara Irina Saioc era foarte depresiva și nu as exclude sinceră sa fiu sinuciderea! La înmormântare dansa avea deasupra buzei superioare urme(echimoza) (in forma de mustață dar roșie ca sângele) (plus alte echimoze pe fata și părți ale corpului),motiv pentru care substanța toxica înghițită a produs probabil hemoragie interna și întreg organizmul intrând in coma presupun. Dar pana la urma de ce era dezbracata când a fost găsită? ( Asta susține doamna asistenta de la 112 (Nr de urgentă) care spune ca era fără haine și plină de sânge pe o parte a corpului mai precis pe picior sau fesa) din cauza probabil ca scapase borcanul pe podea…

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate