Deputatul Eugen Neață, prezent la vizita de lucru în județul Vâlcea a ministrului apelor și pădurilor


Pe 22 martie, deputatul Eugen Neață a participat, alături de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și câțiva parlamentari PSD, la întâlnirea de lucru pe care ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, a efectuat-o în județul nostru. La întâlnirea cu oficialul de la București au mai fost prezenți: directorul general al ANAR – Victor Sandu și directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor – Gheorghe Mihăilescu. Scopul vizitei a fost acela de a vedea proiectele finalizate pe situații de urgentă în localitățile care au fost grav afectate de calamități.

Neață: „Apreciez modul în care președintele Consiliului Județean se zbate pentru Vâlcea”

Despre această vizită, dar și despre implicarea președintelui Constantin Rădulescu pentru rezolvarea problemelor din județ, deputatul Eugen Neață a declarat următoarele: „Președintele Constantin Rădulescu s-a implicat și a reușit să atragă fondurile necesare reparării pagubelor de la Guvernul României. În urma evaluărilor făcute, a monitorizat modul în care proiectele s-au desfășurat și realizat. Colaborarea dintre președintele Consiliului Județean – Guvern – Ministerul Apelor și Pădurilor este una eficientă și benefică pentru dezvoltarea județului Vâlcea. (…) Cu toții am remarcat eforturile făcute de președintele Constantin Rădulescu în interesul județului nostru și, aici mă refer la toate proiectele realizate și la fondurile pe care a reușit să le atragă. Apreciez modul în care se zbate pentru ca Vâlcea să fie un județ dezvoltat pe partea de infrastructură, dar și pe partea economică. Aceste reușite vorbesc de la sine despre activitatea lui. Nu îi poți mulțumi niciodată pe toți, dar am convingerea că oamenii au simțit că tot ceea ce facem noi, cei aleși, este doar pentru ei și în interesul lor. Suntem o echipă unită, o echipă care construiește pentru oameni!”.
Parlamentarul vâlcean a oferit câteva informații și cu privire la viitorul Parc Capela, unul de mari dimensiuni: „Am participat și la întâlnirea cu primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, unde s-a discutat despre finalizarea documentației de preluare a pădurii Capela, în vederea transformării ei într-o pădure parc”.