Mâine, LANSARE DE CARTE la Biblioteca Județeană


Așa cum v-am informat și într-un număr anterior al cotidianului nostru, miercuri, 22 septembrie 2021, cu începere de la ora 17.00, Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea va fi gazda unei noi lansări de carte. Editura Proșcoala îi învită pe iubitorii de lectură să participe, în Sala Mare a bibliotecii, pentru momentul de lansare a romanului „Șoimul din Balcani”. Volumul apărut anul acesta la cunoscuta editură râmniceană este semnat de către Ioan Nicolăiescu. Romanul va fi prezentat de către Zenovia Zamfir, iar «povestea cărții» va fi spusă chiar de către autorul acesteia.
În cadrul lansării de pe 22 septembrie sunt programate și două momente artistice: un moment muzical ce îi va aparține lui Dumitru Vulparu și unul teatral (piesa «La strigăt») ce va aparține trupei de teatru a Școlii Gimnaziale din comuna Mădulari.
Toate persoanele care vor participa la acest eveniment cultural trebuie să respecte normele sanitare în vigoare. Nu pot participa persoanele care au febră sau care prezintă stare generală de rău!