Lucrările de pe strada Mihai Viteazu se vor desfășura FĂRĂ ÎNTRERUPEREA CIRCULAȚIEI RUTIERE!


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Apavil SA au venit cu precizări referitoare la lucrările pe care urmează să le desfășoare pe strada Mihai Viteazu din cartierul Traian al Râmnicului în vederea remedierii unor avarii apărute la rețeaua de canalizare. Aceste lucrări nu vor necesita întreruperea circulației rutiere pe această stradă, așa cum se anunțase inițial.
„Referitor la necesitatea intervenirii asupra rețelei de canalizare din beton D300mm, H=6,5 m, existentă pe strada Mihai Viteazu din Râmnicu Vâlcea, pe o lungime de aproximativ 18 m, prăbușită în zona blocului 7 Traian, vă informăm că în perioada 14 septembrie 2020, ora 08.00 – 23 septembrie 2020, ora 20.00, circulația se va desfășura normal pe strada Mihai Viteazu, tronsonul cuprins între bulevardul N. Bălcescu și strada Grigore Procopiu, urmând a fi executată lucrarea la o dată ulterioară.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil S.A. vor face eforturi susținute pentru a remedia această avarie în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții Apavil SA prin intermediul unui comunicat de presă.