La mijlocul săptămânii viitoare, revelația Gigi Ghinea vine la Vâlcea!


• un autor neconvențional și o abordare inedită a vieții

Miercuri, 23 august 2017, ora 18.00, la Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” va avea loc lansarea cărții „Hazardul și iubirea dansează împreună”, autoare Gigi Ghinea, licenţiată în psihologie, masterand în psihoterapie analitică și autoare a cărților „Iubirea care vindecă” (2012), „Respiră, Iubește și Taci” (2014) „Cum m-am vindecat de nefericire” (2015).
Gigi Ghinea se consideră un spirit liber, conștient de puterea divină a iubirii din inima noastră, a tuturor spiritelor libere de pe această planetă: „În urmă cu patru ani, m-am născut din nou și de atunci mă nasc în fiecare zi, alta, cu fiecare zi mai conștientă de menirea mea în această lume. Altfel spus, conștiința mea extinsă s-a trezit la o altfel de viață, într-o zi când obosită să trăiesc mințindu-mă, m-am lăsat să mor. Obosisem să lupt în propria viață, folosind ca arme de luptă o multitudine de mecanisme de apărare, atac, sau evitare, împotriva a ceea ce simțeam că nu era în acord și armonie cu ființa mea. Atunci am înțeles că doar ego-ul era cel care se opunea vieții, existenței mele cu totul. Ego-ul, însă, este doar o construcție mentală în care se află toate fricile noastre. De mai bine de patru ani, am ales să fiu fericită, să-mi las inima să iubească, să dăruiesc semenilor mei câteva cărți prin intermediul cărora împărtășesc celor care-mi citesc cărțile și tuturor celor cu care mă întâlnesc, revelațiile trăite în această stare trează, conștientă de ceea ce suntem cu toți ; suntem ființe superioare, conștiente de sinele nostru comun, suntem spirite vii, libere să alegem în mod responsabil să fim așa cum vrem să fim. Însă, avem datoria morală, umană, să fim responsabili de ceea ce transmitem, de faptele noastre, pentru că doar acestea sunt singurele care vorbesc, fără cuvinte, despre ceea ce suntem. Faptele noastre sunt singurele care rămân după ce noi, atunci când noi, cei de azi, n-o să mai fim pe aici. Procesul de auto-vindecare, auto-devenire permanentă prin conștientizare și iertare, prin care eu mă nasc în fiecare zi alta, este continuu. Astfel eu pot să scriu cărți despre toate aceste etape ale re-nașterii, ale evoluției mele spirituale, dăruind astfel iubire autentică semenilor mei.
Prin cărțile pe care le scriu pot dărui semenilor mei un alt gen de ajutor, ceva mai consistent, care se îndreaptă către mult mai mulți oameni, decât o puteam face lucrând cu pacienți în mod individual la cabinet.
Prin intermediul cărților mele le pot comunica celor pe care-i iubesc – cititorilor mei – idei despre etapele de trecere, de evoluție și schimbare a percepției și viziunii mele despre viață, despre metodele personale descoperite în meditație și respirație, ca autodisciplină a minții. Prin aceste metode simple de purificare a minții, intru în legătură cu Inteligența divină care ne locuiește pe toți la fel, ca ființe conștiente de sinele colectiv, într-o conștiință extinsă, comună.
Conștiința, mereu trează în momentul acum, rămâne singura formă prin care procesul vindecării și evoluției spirituale este ireversibil, pentru că astfel are loc topirea fricilor noastre existențiale. Cu alte cuvinte, omul se vindecă treptat, zi după zi, cu răb­dare, de toate credințele false, de convin­gerile rigide și tiparele mentale greșite, cele pe care oamenii le pun în joc în viețile lor – bântuite de frici inconștiente – în mod auto­mat. Aceste credințe false au fost dobândite prin imitație, dintr-un mediu extern ostil și care, în prezent, în această epocă, se dove­dește profund nedrept, imoral, chiar inuman.
Ne-a fost dăruită o singură viață aici, o existență și un destin unice ca indivizi, însă trăim cu toții într-o conștiință colectivă planetară, de aceea avem datoria de onoare de a ne îndeplini menirea fiecare, ca spirite libere și responsabile de propriul destin, în singura viață conștientă, cea care se află pentru fiecare, între doua granițe – naștere și moarte – ca singură viață trăită în lumina conștiinței de sine.
Voi continua să dăruiesc semenilor mei iubirea nesfârșită, conștientizată cu fiecare bătaie a inimii mele acum, aici, în acest prezent, căci între cele două întunericuri ale mele, dinainte de a mă naște și după ce nu voi mai fi pe aici, am aflat că exista o singură lumină, cea a conștiinței de acum și aici, în acest prezent etern.”