La Gala Administrației, premii pentru Primăria Râmnicului și Consiliul Județean Vâlcea


Eveniment de tradiție organizat de portalul Administratie.ro și Oameni și Companii, în parteneriat cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici, Gala Administratie.ro a ajuns la a XIV-a ediție, fiind organizată pe 25 octombrie, la Poiana Brașov. 80 de persoane au participat la Gală: reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, precum și ai mediului de afaceri.
În cadrul Galei, au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituțiile administrației publice locale. Jurizarea a fost efectuată de echipa redacțională a portalului Administratie.ro împreună cu personalități reprezentative din cadrul instituțiilor administrației publice și ale mediului universitar: Prof. univ. dr. Pavel Năstase, Președintele Institutului Național de Administrație; Vasile Felix Cozma, Președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici; Prof. univ. dr. Răzvan Mihail Papuc, Decanul Facultăţii de Administrație și Afaceri a Universităţii din București; Prof. univ. dr. Dinu Airinei, Decanul Facultăţii de Economie și Administrarea Afacerilor a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iași; Conf. univ. dr. Diana Camelia Iancu, Decanul Facultăţii de Administrație Publică a SNSPA; Alexandru Timiș, Director Public Affairs în Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii.
În cadrul categoriei „Proiecte de investiții în infrastructura locală” Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost premiată pentru proiectul „Reorganizarea şi amenajarea spaţiului public central din Municipiul Râmnicu Vâlcea”.
La categoria „Proiecte destinate dezvoltării serviciilor publice” Consiliul Județean Vâlcea a ridicat premiul pentru proiectul „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice, etapa II”.