Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 august 2020

La solicitarea Primăriei Râmnicului, indexul contoarelor de energie electrică se va transmite exclusiv telefonic sau prin e-mail


În urma unei adrese transmise de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea către Distribuţie Energie Oltenia S.A. (prin care se sesiza faptul că citirea contoarelor aflate în interiorul locuinţelor râmnicenilor de către personalul ADREM poate creşte riscul răspândirii epidemiei de coronavirus) furnizorul regional de energie electrică a dispus ca preluarea indexurilor de la clienţi să se facă, în această perioadă, exclusiv prin telefon sau e-mail, fără deplasarea fizică a cititorului la contorul din teren. Măsura este valabilă pentru toţi consumatorii din aria de operare, respectiv judeţele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea. Municipalitatea Râmnicului transmite mulţumiri, pe această cale, către Distribuţie Energie Oltenia S.A. pentru receptivitate şi pentru colaborarea de care dă dovadă în aceste momente dificile.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

Etichete: , , , , ,

2 Răspunsuri “La solicitarea Primăriei Râmnicului, indexul contoarelor de energie electrică se va transmite exclusiv telefonic sau prin e-mail”

  1. cristian emanuel grigorcea
    3 aprilie 2020 din 12:39

    pai si care e telefonul frate ?

  2. 3 aprilie 2020 din 12:43

    Fiecare distribuitor are propriul sistem. Sunati la telefonul precizat in contract sau factura

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate