Pentru că vremea permite și străzile sunt aproape fără trafic, au început lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu


Cea de-a doua arteră de circulaţie care intră în reabilitare în cadrul proiectului „Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura rutieră din municipiul Râmnicu Vâlcea” (după podul de pe bulevardul Tineretului din Ostroveni) este bulevardul Tudor Vladimirescu. Asta pentru că marţi, 31 martie, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pe această importantă arteră de circulație din Râmnicu Vâlcea.
În preambulul acestora, pe porţiunea dintre Calea lui Traian şi strada Maior V. Popescu, se înlocuiesc bordurile acolo unde se impune şi se amenajează un spaţiu verde în zona intersecţiei cu strada V. Olănescu. Lucrările de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, estimate a dura trei săptămâni, se vor derula cu restricţionarea doar parţială a traficului rutier (alternativ, pe câte un sens de mers), iar după finalizarea lor, în cadrul aceluiaşi program, vor intra în lucru străzile Ferdinand şi Nicolae Titulescu.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea