Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

8 august 2020

Incredibil! Visul frumos al promovării s-a transformat într-un coșmar birocratic


Federaţia Română de Fotbal nu a validat testele COVID-19 efectuate de jucătorii şi oficialii echipei Minerul Costeşti, iar efectul acestei decizii este pierderea meciului de promovare de la Bascov la „masa verde”.
Vestea a aterizat cu doar câteva ore până la primul fluier al finalei pe care minerii o aveau programată sâmbătă, 1 august, de la orele 17.30 cu Petrolul Potcoava și pune capăt unui vis la care vâlcenii au muncit ani întregi. Explicația federalilor? „Componenţii echipei vâlcene au efectuat test serologic pentru depistarea COVID-19, şi nu RT-PCR, aşa cum cere regulamentul FRF”.
Scandalizat, edilul Toma Peștereanu a răbufnit: „E o aberație fără margini! Să-ți bați joc de munca și sănătatea unor oameni care au trudit și îndurat atâția ani când aveai calendarul liber pentru toată săptămâna viitoare și puteai reprograma pentru oricare altă zi… E prea mult! Nu văd nici un sens să mai continui în această mizerie generală!”.

Etichete: , ,

7 Răspunsuri “Incredibil! Visul frumos al promovării s-a transformat într-un coșmar birocratic”

 1. Lina Ceausu
  1 august 2020 din 18:12

  Cititi in internet Explorer, noua lege TBC, in Romania 2020, Noile randuieli bisericesti cu calendarul 2020,toate afisajele, si ziarul online gratis al domnului DCN Cozia Info, este locul 100 pe tara, Ungaria si Cehia, 200 in general, a luat Revista Mirajul Oltului, este multiplicata o pozitiune Comanditara.Apasati pe flaiere.

 2. Lina Ceausu
  1 august 2020 din 18:14

  Avem gene inrudite sange sant martorii la PNEUMO, in Remus Belu 12, la ecografie, ne urmareste OMS cca, 75% notar dupa infestare Casatorie, nemtii, das ist, ungari,Suma bisericeasca das is eine prosti,, inperson,,!

 3. Lina Ceausu
  2 august 2020 din 19:44

  Încrederea in Rh -ul pozitiv,de sange, este procuratura, rau de bataie si scandal, noi, cei oscilanti, costa 9 lei Triaj SJV Valcea vii in doua zile cu chitanta marti/joi, 10/12 este proba ascultarii in procuratura al negativ neuromintalii.

 4. Lina Ceausu
  3 august 2020 din 20:30

  Greseala…VOCEA se schimba mancand varza si ierurgii carti popi pe capete…de curvie si violatori…ca-n cazul televizat al Rianei..santem gestionari vanzatori nu luam pumni, nu plangem,am facut sport extenuant, recesiune seceta bataie de joc, ce ti-e scris in stele de la Soarta 3 lei popii.Te auzi, brigand mare!…curvele la fermecatori cancer la pancreas1…duelo la cavesa molto, timpo!….esti autor de prospect arta sportiva si ti se schimba inima cu vocea cu nasul carn si alte configurari de fata…tu incerci sa schimbi mintea cu convingere fara pumni vanzator..se auzii la Riana briganda in MALI KOA de Substitutie inclusiv cel cu cartela.

 5. Lina Ceausu
  3 august 2020 din 20:32

  Esti constient de reiterarea paradeala vocii, popii, revii, la 120, Artemiza!…30/120/6666.Galati segmentari nave!…

 6. Lina Ceausu
  3 august 2020 din 21:19

  Ca sa termini cu signatura olografa pe Foiletonul numismaticii romane de COCQCIS(cocis)!…GEVE Domnul Arsenie Boca.

 7. Lina Ceausu
  3 august 2020 din 22:26

  sfanta Treime adventista popa mafiei mecanicul geodez DIOTREF, cu popa ecologist CIZIC, marfuri din armata globala, rau, evanghelic , semne in nori, de Clopotar Pavlovna, basarabean, si popa din armata rau facator de minuni rele per merite marfuri de armata Memnon…ati vazut ciclopii, in Bâlciuri Crisana ce sustineti…de ala artist cu Timpul si al pe desertic, mestesugar Hefaistos ca Omul, cu Oglinda Hefaista vesela?!….Densusi Orastie Biserica de Piatra arhiereu Alexandru Gherghel…scrisoare Posta, plic Documente nemtesc 1,50 lei, cu lipici din fabrica!…din Secretariate, piatete stradale.

Poți comenta aici

Alte articole de la Fotbal