Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 august 2019

Ghidul pentru 1.2 a ajuns în consultare


Advertisements

A fost publicat ghidul solicitantului aferent submăsurii 1.2. – „Sprijin pentru activități demonstrative și acțiuni de informare”. Ghidul se află în consultare publică pe site-ul MADR, iar cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 de zile la adresa de e-mail: formare@madr.ro.
Beneficiarii sunt entităţi publice și/sau private, inclusiv asocieri ale acestora care au în obiectul de activitate activitati de informare/demonstrare și/sau diseminare.
Cheltuielile eligibile sunt considerate cheltuieli cu onorariile prestatorului (inclusiv cazare, masă și transport); Cheltuieli pentru derularea acțiunilor, după cum urmează: cazare, masă și transport participanți, după caz; materiale didactice și consumabile; materiale de informare si promovare; închirierea de echipamente necesare; închirierea de spaţii pentru susținerea acțiunilor de informare și demonstrative. Alte cheltuieli strict legate de implementarea acţiunilor de informare și demonstrative.
Sprijinul public nerambursabil acordat în cadrul acestei măsuri este de 100% din totalul cheltuielilor eligibile. Valoarea proiectului va fi stabilită proporțional cu nivelul (aria teritoriala, grupul țintă, tematică) la care acesta se va implementa (național, regional sau județean).
Informații oferite de Alina Păunoiu, director OJFIR.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate