Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 februarie 2021

GATA CU MAFIA LEMNULUI pentru foc: un milion de metri cubi la dispoziția populației!


Regia Națională a Pădurilor – Romsilva recomandă populației să se aprovizioneze din timp cu lemnele pentru foc necesare sezonului rece, punând la dispoziție, până la finalul anului, peste un milion de metri cubi de lemn pentru foc, pe lângă cei 748.422 metri cubi livrați până în prezent, în cursul acestui an. În acest moment, în depozitele Romsilva există un disponibil de 247.791 metri cubi lemn pentru foc. Până la finalul anului, în urma lucrărilor silvice, vor mai fi oferiți populației alți circa 800.000 metri cubi.

Prețul mediu de vânzare a lemnului pentru foc este de 175 lei pe metrul cub, fără taxa pe valoare adăugată, și diferă în funcție de specie, sortiment și condițiile de livrare. Costul transportului nu este inclus în acest preț, dar numeroase ocoale silvice din cadrul Romsilva oferă, contra cost, și serviciul de transport al lemnului pentru foc.
Volumul disponibil și prețurile de vânzare ale lemnului pentru foc sunt afișate la sediile ocoalelor silvice din cadrul Romsilva și centralizat, în format electronic, pe pagina de internet www.rosilva.ro, în secțiunea „Lemn pentru foc – de vânzare”, informațiile fiind actualizate periodic.
În context este de amintit faptul că Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri aflate în proprietatea publică a statului român, aproximativ 48% din totalul pădurilor la nivel național.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Regiei Naționale a Pădurilor

Etichete: , , , ,

Un răspuns “GATA CU MAFIA LEMNULUI pentru foc: un milion de metri cubi la dispoziția populației!”

  1. Radu M.
    4 septembrie 2020 din 12:06

    Gata cu munca, norma comunista cu repartitie de infractori,obligatoriu umbrela stradala, ne monitorizeaza tribunalul la procuratura are computer cibrernetic retea mecatronica, va judeca nu va da drepturile OMS compensate atat de mult, dar cronic, ne ducem la felceri diabet zaharat cu probe in justitie scoate si neoplazia, pentru sarcom, dispozitiv, de circulatie, astia de la USR PLUS au iesit chelbai la pensie, arata fpi volante, la 100 de ani de la POSADA,numai persoane care au cunoscut holocaustul in turism, pentru ca se ia dupa maicoane Baia de Aries.Trebuiesc plantate culturi de mar, pentru cerinta de tuica si denivelare deal, dupa fenomenele astronomice violente.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate