Este aproape sigur: VÂLCEA SE CALIFICĂ ÎN SEMIFINALELE CUPEI fără să joace cu Brăila!


Jucătoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea nu au mai făcut astăzi, 2 septembrie, deplasarea spre București pentru a participa la meciul programat mâine, de la ora 18.00, în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Asta pentru că, așa cum v-am informat de marți, în lotul echipei cu care SCM trebuia să joace joi (HC Dunărea Brăila) au fost confirmate mai multe cazuri de jucătoare infectate cu Coronavirus. Astfel, conform informațiilor pe care le-am obținut în urmă cu puțin timp de la oficialii clubului râmnicean, echipa noastră nu va mai face astăzi deplasarea la București, iar meciul cu Dunărea nu se va mai disputa. Practic, mai este nevoie doar de o decizie a Federației Române de Handbal care să consființească faptul că SCM Râmnicu Vâlcea este echipa calificată în semifinalele Cupei României.
Conform oficialilor clubului râmnicean cu care am luat legătura, lotul de jucătoare se va deplasa vineri, 4 septembrie, spre București, pentru ca sâmbătă să întâlnească Rapidul în semifinale. Deși vorbim deja despre o calificare în semifinale care va veni practic din oficiu, suntem convinși că jucătoarele noastre și întreg staff-ul tehnic și-ar fi dorit un meci cu Dunărea Brăila pentru a-și verifica la modul concret (adică într-un meci oficial) nivelul de pregătire la care se află echipa noastră. În situația dată, SCM ar avea de disputat meciul din semifinale contra Rapidului, iar în eventualitatea (destul de probabilă) în care se va califica mai departe, echipa noastră ar avea de susținut, duminică, un meci destul de dificil cel mai probabil contra CSM București (echipă care este favorită la calificarea în ultimul act de pe partea cealaltă a „tabloului” competiției).
Vom reveni cu informații!

________________________________________________________
Up-date
Partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea și HC Dunărea Brăila, programată a se disputa joi, 3 septembrie, nu se mai joacă. Echipa noastră s-a calificat direct în semifinalele competiției.
În sferturile de finală se va disputa mâine, 3 septembrie, singurul meci din această fază a competiției: CSM București – SCM Slatina.
Sâmbătă sunt programate semifinalele: SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid și Gloria Buzău – CSM București/SCM Slatina.