Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 ianuarie 2021

Femeie înjunghiată „pe Maidan” de un schizofrenic


• după ce şi-a dus copilul la grădiniţă, o tânără de 30 de ani, din Ostroveni, a fost urmărită şi lovită în spate cu un cuţit de bucătărie

O femeia are 30 de ani din Rm. Vâlcea, Ostroveni, a fost înjunghiată în dimineața zilei de 28 octombrie, de un bărbat, după ce aceasta și-a dus copilul la Grădiniță. Întâmplarea s-a petrecut zona „Maidan”. Se pare că femeia a fost alergată de atacator şi înjunghiată în spate. Ţipetele disperate ale victimei au alertat oamenii din zonă, care au chemat ambulanţa. Ajunsă la Urgenţe Vâlcea, femeia a fost trimisă mai departe la Craiova, cu un elicopter SMURD. Chiar dacă i-a perforat unul dintre plămâni, din fericire, aceasta a fost stabilizată. Bărbatul de 26 de ani, cunoscut cu probleme psihice grave, a fost, în cele din urmă,  prins de polițiști. A fost internat la Spitalul nr. 2, la Psihiatrie, cu diagnosticul schizofrenie paranoidă. Pe numele lui s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Schizofrenia paranoidă este cel mai comun tip de schizofrenie. Este caracterizată prin halucinaţii, care presupun, de obicei, o anumită formă de ameninţare sau de conspiraţie, cum ar fi comploturi secrete în vederea controlării creierului oamenilor prin transmisii radio.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Ceasul rau