„Faceţi ceea ce trebuie făcut, domnilor consilieri municipali!”


• este de părere Florin Brăgău, președintele Filialei Vâlcea a Partidului România Unită
Aş vrea să nu interpretaţi demersul nostru ca unul demagogic. Partidul România Unită nu are membri în Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea. Din acest motiv, vă solicităm, indiferent de partidul politic din care faceţi parte, să faceţi ceea ce ne-au solicitat cetăţenii noştri şi ai dumneavoastră. În primul rând, să eficientizaţi administrarea oraşului şi să urmăriţi cu atenţie cum se cheltuie banul public. Râmnicenii s-au săturat până peste cap de luptele politice şi de circul „babuinilor” din Consiliul Local. Măcar acum, în ultimul an al mandatului, încercaţi să vedeţi ce nu merge bine în oraş şi să schimbaţi ceva. Solicitaţi rapoarte amănunţite de activitate ale tuturor directorilor din primărie. Solicitaţi primarului interimar să schimbe din funcţiile de conducere pe cei care nu merită. Scoateţi din amorţeală funcţionarii care îşi fac de cap, profitând de luptele inutile pentru o putere iluzorie dusă de cei care doresc să conducă primăria.
În primul rând, PRU Vâlcea vă solicită să verificaţi activitatea inginerilor Liviu MIFTODE şi Laurenţiu TEODORESCU, care conduc de prea mulţi ani departamente importante, cum ar fi Direcţia de Achiziţii Publice şi Investiţii şi Direcţia Administrării Domeniului Public. Multe miliarde s-au scurs prin aceste departamente. Oraşul arată cum arată (şi arată jalnic, dezastruos, prăfuit, amorţit, aproape mort, fără spaţii de recreere pentru copiii râmnicenilor, fără locuri de muncă, fără sănătate, fără un sistem de învăţământ performant etc.) şi credem că nici nu ştiţi, mulţi dintre dumneavoastră, cu ce se ocupă cei doi directori mai sus menţionaţi, care sunt veniturile lor, care sunt drepturile şi obligaţiile acestora. Zeci de străzi sunt decapate de mai bine de o lună, altele prost plombate, distruse. Întruna se sparge şi se astupă, zi de zi se cheltuie bani publici şi Râmnicul este ca un oraş bombardat! Aţi cerut vreodată, unul dintre dumneavoastră, un raport amănunţit de la cei doi? Solicitaţi primarului să îi trimită pe la groapa de gunoi sau la adăpostul de câini de la Feţeni şi să delege conducerile unor oameni tineri şi activi (precum ingineri, economişti, jurişti etc)! Lăsaţi certurile permanente pentru cine să fie interimar. Nu ne interesează pe noi şi pe niciunul dintre plătitorii de taxe şi impozite din acest oraş răfuielile dumneavoastră politice. Totodată, voi cere şefilor de partid să fie fermi şi să vă susţină în demersul de a eficientiza activitatea Primăriei Râmnicu Vâlcea. ATENŢIE, unii funcţionari au ajuns extrem de puternici şi foarte bogaţi! Ei fac bani şi au putere, viceprimarii sunt sabotaţi, iar pe dumneavoastră vă consideră nişte paiaţe. Arătaţi-le că sunteţi consilieri adevăraţi, aleşi prin vot de cetăţeni, şi nu paiaţe. Iar dacă nu puteţi să o faceţi, atunci renunţaţi anul viitor să mai candidaţi pentru un nou mandat, că oricum nu aţi făcut NIMIC!!!

Ec. Florin Brăgău,
Preşedinte PRU Vâlcea

NOTĂ: cotidianul „Curierul de Vâlcea” NU își asumă răspunderea pentru veridicitatea afirmațiilor de mai sus și nu poate fi tras la răspundere pentru eventualele neconcordanțe cu realitatea!