Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

1 octombrie 2020

Eveniment de seamă la Biblioteca Județeană: Lansare de roman autobiografic


Societatea Culturală „Anton Pann”, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul”, va organiza, vineri, 18 martie, cu începere de la ora 17.00, un eveniment marcat de pe agenda culturală vâlceană a acestei săptămâni.
Astfel, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene va avea loc lansarea volumului „Zbor către visul meu – viață , afaceri și succes în Balcani”, un roman autobiografic scris de Andrei Dinu Petre. Ținem să specificăm faptul că autorul romanului este un cunoscut om de afaceri din București. Cartea constituie un ghid pentru oamenii interesați să învețe să valorifice resursele proprii, native, pentru o viață mai bună.
„Zbor către visul meu este o carte care oferă puncte de reper în evoluția profesională, este o invitație la dobândirea succesului. Tehnica de construcție, stilul narativ dau cărții, o arhitectură ideologică puternică, ce o transferă dincolo de granițele literaturii de specialitate”, a declarat prof. dr. Mihaela Rădulescu. La eveniment vor participa oameni de cultură şi oameni de afaceri din mai multe județe. De asemenea, își vor da concursul grupul Haiducii din Amărăști și actorul vâlcean Cristian Alexandrescu.

„Devoratorii de cărți” vin din Brezoi!
Vinerea trecută, reprezentantele Secţiei Periodice-Legislaţie a Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea au desfăşurat o nouă întâlnire în cadrul proiectului „Devoratorii de cărţi”. La acest eveniment au participat elevi ai Liceului Tehnologic „Gheorghe Surdu” din Brezoi, motiv care ne îndreptățește să credem că „devoratorii de cărți” vin din Țara Loviștei.

Drepturile și libertățile fundamentale, în dezbatere!
Mâine, 16 martie, în Sala „Al treilea spa­țiu” de la primul etaj al Bibliotecii Jude­țene Vâlcea, va avea loc o dezbatere foarte inte­re­santă pe tema drepturilor și libertăților fun­damentale ale omului. Seminarul este orga­ni­zat de către reprezentanții Centrului Europe Direct Vâlcea și se intitulează „Spa­țiul public european al drepturilor și liber­tăților funda­mentale”. Întâlnirea este deschi­să tuturor celor interesați și va începe de la ora 16.00!

Alte articole de la Cultura