EMIL HUREZEANU (nu mai) vine la Vâlcea


Din cauza unor probleme de sănătate ale ambasadorului Emil Hurezeanu, organizatorii au anunțat că evenimentul la care se face referire în rândurile de mai jos a fost amânat pentru o dată ce va fi comunicată ulterior!
_____________

Joi, 31 martie 2022, cu începere de la ora 16.00, la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea, se va desfășura prezentarea ediției pilot a revistei „Hello Vâlcea”, prima publicație cu profil eminamente turistic din spațiul publicistic vâlcean. Evenimentul este organizat în parteneriat de Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și echipa redacțională a noii publicații.
„«Hello Vâlcea» oferă o perspectivă proaspătă și profesionistă asupra industriei de travel din județul Vâlcea și o abordare imparțială, explicită și completă a destinațiilor, noutăților, subiectelor și evenimentelor specifice acestui sector. În acest context, ne bucurăm de prezența Excelenței Sale, domnul Emil Hurezeanu, ambasador al României în Austria și scriitor”, ne-au anunțat reprezentanții Filialei Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Posting....