Elevii lui Pelici au obținut rezultate pozitive în ultimele jocuri de pregătire


Recent, fotbaliștii de la CS Municipal Râm­nicu Vâlcea au susținut două meciuri ami­cale, ultimele din această pauză compe­ti­țio­nală. Jucătorii pregătiți de antrenorul Ale­xan­dru Pelici au terminat de fiecare dată neîn­vinși, bifând o victorie (cu SCM Pitești), dar și un rezultat de egalitate (cu FC Clinceni).
În primul joc, disputat pe stadionul din Par­cul Zăvoi contra divizionarei argeșene de eșa­lon trei, Vâlcea a dominat copios, tre­cându-și în cont numeroase ocazii de gol. Deși au ratat destul de mult, elevii lui Pelici au găsit de două ori calea cea bună spre poarta adversă. Ambele reușite au fost izbutite pe parcursul primei reprize, acestea fiind sem­nate de jucători tineri, dar foarte promiță­tori. Mai întâi, în minutul 12, fundașul Cătălin Pârvulescu a reluat balonul cu capul în „ațele” porții argeșe­nilor. În minutul 32, atacantul Albert Voinea a găsit și el calea spre gol, punctând după ce a scăpat cu poarta goală. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea echipei noastre, chiar dacă municipalii au irosit numeroase oca­zii de a-și majora scorul pe parcursul reprizei se­cunde. După acest joc, municipalii s-au deplasat la Clinceni pentru întâlnirea cu una dintre cele mai puternice formații care activează în Seria Est a ligii secunde. Vâlcenii au deschis scorul în minu­tul 13, printr-un gol din lovitură liberă, „marca” Andrei Neagoe. Elevii lui Pelici au fost la un pas de a-și trece în cont un succes în jocurile amicale, însă ilfovenii au marcat în minutul 85, partida încheindu-se cu rezultat de egalitate, scor 1-1.
CS Municipal va debuta sâmbătă, 29 august, în noua ediție competițională, echipa noastră urmând să evolueze pe terenul „gugulanilor” de la FC Caransebeș.