Ceasul rău


Magazin spart de doi minori

Poliţiştii din Mihăeşti au fost sesi­zaţi de administratorul unei societăţi comerciale, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 27-28 iulie 2011, persoane necunoscute au pă­truns prin efracţie în magazinul societăţii, din satul Vulpueşti, de unde au sustras mai multe produse ali­mentare. În urma cercetării efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că autorii faptei au pătruns în interiorul magazinului prin spargerea unui geam lateral, iar din interior au sustras o bormaşină, un ferăstrău manual, trei pungi cu chipsuri, mai multe sticle cu băuturi răcoritoare, două pachete de ţigări, gumă de mestecat, mezeluri şi suma de 200 lei. Prejudiciul estimat prin comiterea faptei fiind de aproxi­mativ 3.000 lei. Poliţiştii au demarat imediat investigaţiile, reuşind identifi­carea principalilor suspecţi. Este vorba de doi minori, din localitate, cu vârstele de 13 şi respectiv 8 ani, ai căror părinţi urmează să răspundă civil pentru prejudiciul cauzat prin comiterea faptei.

Se fură şi tensiometrele medicilor

Poliţiştii din Voineasa au fost sesizaţi de către o asistentă medicală în cadrul B.N.S.I.N.D. Voineasa, des­pre furtul unui tensiometru din cabi­ne­tul medical. În urma anchetei desfă­şurate, poliţiştii au reuşit identificarea principalului suspect şi recuperarea bunului sustras. Este vorba de o femeie de 57 de ani, din oraşul Vo­luntari, judeţul Ilfov, care frecventase cabinetul medical în calitate de pacientă, bunul reclamat ca fiind sustras fiind găsit, de oamenii legii, în geanta acesteia. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Musafirul hoţoman

În urma prelucrării mijloacelor prelevate cu ocazia cercetării la faţa locului, criminaliştii vâlceni au reuşit identificarea principalului suspect în cazul unui furt comis, în data de 25 iulie 2011, la locuinţa unei femei din comuna Alunu. Este vorba de o fe­meie de 34 de ani, din oraşul Baia de Fier, judeţul Gorj, care a pătruns în do­miciliul părţii vătămate sub pretex­tul de a comercializa candele şi tâ­mâ­ie şi profitând de neatenţia aces­teia a sustras suma de 350 lei, dintr-o ca­meră a locuinţei. Suspecta este acum cercetată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea