Cade cortina peste turul Ligii Naționale de handbal feminin


• HCM Râmnicu Vâlcea – Universitatea Cluj se joacă luni, cu începere de la ora 18.00

Partidele în care evoluează jucătoarele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea par să atragă tot mai mult reprezentanții televiziunii sportive care deține drepturile de televizare pentru Liga Națională. Deși elevele pregă­tite de antrenorul Constantin Ștefan ocupă o poziție mediocră în campionatul de elită al handbalului feminin românesc, acestea apar tot mai des pe „sticla” micilor ecrane.
Runda trecută, așa cum vă informam la momentul oportun prin intermediul paginilor cotidianului nostru, municipalele au evoluat la Zalău, tot într-un meci trans­mis în direct. Deși partida contra gazdelor pregătite de Gheorghe Tadici se anunța una cât se poate de dificilă, râmnicencele au reușit să se impună cu scorul de 26-23. Acum, în ultima etapă a turului Ligii Naționale, Vâlcea va evolua din nou într-un meci ce va fi transmis în direct. Partida dintre HCM Râmnicu Vâlcea și Universitatea Cluj este programată luni, cu începere de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Traian“. Această partidă este chiar cea care va trage cortina peste prima parte a stagiunii din întrecerea de elită a handbalului feminin românesc.
Înaintea ultimei partidei din runda finală, cele două echipe sunt vecine de clasament. HC Municipal ocupă poziția a noua (cu 15 puncte acumulate), în timp ce gruparea clujeană se află pe locul zece (cu 12 puncte).

Posting....