Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Bugetul Poliţiei Rutiere a crescut cu peste un miliard de lei vechi


Fiecare ieşire în trafic a băieţilor de la Rutieră se lasă cu „rectificări” generoase pentru casieria instituţiei. Ultima intervenţie a avut loc în cursul zilei de joi atunci când abaterile din trafic au adus o consistentă porţie de amenzi. Redăm din raportul oficial: „La data de 2 august a.c., poliţiştii din ca­drul Inspectoratului de Poliţie Jude­ţean Vâlcea au acţionat pentru menţi­nerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi în vederea prevenirii evenimentelor rutiere şi a depistării conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au  controlat  90 autovehicule, au întocmit 57 procese verbale, aplicând 78 de sanc­ţiuni contravenţionale, din care 39 aplicate pentru depăşirea vitezei ma­xime admise pe respectivul sector de drum şi 11 pe linia transportului de marfă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei munici­piului Râmnicu Vâlcea au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de eve­nimentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 56 de sancţiuni  contra­venţionale, în valoare de 191.060 lei, controlarea a 107 de autovehicule, legitimarea a 173 persoane.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei muni­ci­piului Drăgăşani au desfăşurat o acţiu­ne pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de eve­ni­mentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 24 de sancţiuni contra­venţionale, în valoare de 4.130 lei, controlarea a 33 de autovehicule, legitimarea a 41 persoane.”

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized