Boromir a câștigat Supercupa României la minifotbal


Așa după cum vă anunțam recent, Comitetului Executiv al Federației de Minifotbal din România a organizat, vineri, 25 octombrie, ediția 2019 a Supercupei la minifotbal. Partida s-a disputat cu începere de la ora 20.00, în municipiul Iași și a fost transmisă în direct de către Televiziunea Publică din România prin intermediul posturilor TVR 3 și TVR Iași.
În acest meci disputat cu trofeul pe masă s-au întâlnit echipele Nova Vita Târgu Mureș (câștigătoarea Campionatului Național ediția 2019) și FC Boromir Râmnicu Vâlcea (câștigătoarea Cupei României ediția 2019).
Chiar dacă echipa din Târgu Mureș avusese o evoluție foarte bună în ultima ediție a Ligii Campionilor Europeni și pornea cu prima șansă în disputa contra vâlcenilor, calculele hârtiei au fost răsturnate. Fotbaliștii de la Boromir au avut excelat în defensivă (de altfel, jocul a fost destul de tacticizat în cazul ambelor echipe) și au fructificat una dintre șanse pe care le-au avut în ofensivă. Pîrvu a marcat pentru Boromir golul care s-a dovedit a fi cel decisiv pentru stabilirea echipei care a câștigat trofeul Supercupei României la minifotbal din acest an!
Lotul cu care Boromir Râmnicu Vâlcea a abordat meciul din Supercupă a fost următorul: Bălan Ilie Adrian, Armeanu Ion, Chiripuș Marian, Fistogeanu Marin Andrei, Preda Bogdan Constantin, Nicolăescu Laurențiu, Păun Vasile Cătălin, Iordache Mihai Lucian, Pîrvu Florian Dumitru, Mateescu Sebastian, Chiripuș Alexandru Mădălin, Mihalcea Valentin Dorin, Stanciu Dumitru, Mihăila Bogdan. Dascălu Marian ocupă funcția de antrenor, iar Frîntu George pe cea de președinte.
Sursă foto: Facebook Boromir