ASTĂZI VINE AGENTUL TERMIC


Reprezentanții CET Govora ne-au anunțat, duminică seara, că, începând cu ziua de luni, 4 octombrie 2021, societatea va începe să livreze agentul termic în instalațiile vâlcenilor care sunt conectați la încălzirea centralizată. Furnizarea agentului termic vine ca urmare a faptului că temperatura exterioară, între orele 18.00 – 06.00, se situează, trei zile consecutive, sub +10 grade Celsius.

Râmnicenii conectați la mai multe puncte termice mai au de așteptat până vor primi căldură în calorifere

Pentru punctele termice PT2 Ostroveni; PT3 Ostroveni; PT5 Ostroveni; PT5 bis Ostroveni; PT6 Ostroveni; PT7 Lenin Sud; PT14 Zăvoi; PT33 Timiș; PT34 Traian 1, furnizarea agentului termic pentru încălzire se va relua după finalizarea lucrărilor începute din cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice – etapa II. Astfel, livrarea agentului termic pentru râmnicenii conectați la aceste puncte va începe la o dată ce va fi anunțată ulterior.
„Toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare urbană și care desfășoară lucrări la instalațiile termice interioare sunt rugați să ia măsurile de finalizare a lucrărilor până la data de 4 octombrie 2021. În cazuri excepționale, pentru finalizarea lucrărilor, ei trebuie să izoleze rețelele interioare de la robineții contoarelor de energie termică. Asociaţiile de proprietari, în funcție de propriul program aprobat, pot consuma agent termic pentru încălzire continuu sau fracționat, prin închiderea și deschiderea robineților de izolare montați în amonte și aval la contoarele de energie termică. Programul de umplere al rețelelor, probele la rece și la cald fiind comunicate prin mass-media și afișate la toate imobilele, prin neluarea măsurilor de izolare a rețelelor interioare sau neanunțarea în vederea realizării condițiilor tehnice de lucru, absolvă de orice responsabilitate operatorul sistemului CET Govora pentru eventualele daune care se vor putea produce”, ne-au mai anunțat reprezentanții CET-ului.