TREI ZILE FĂRĂ APĂ CALDĂ pentru râmnicenii conectați la sistemul centralizat de încălzire al CET Govora


Societatea CET Govora SA a anunțat oprirea furnizării agentului termic sub formă de apă fierbinte și apă caldă de consum la toți consumatorii din municipiul Râmnicu Vâlcea, în perioada 2 octombrie (ora 00.00) – 4 octombrie 2023 (ora 12.00). Această măsură este necesară pentru realizarea lucrărilor de mentenanță preventivă și corectivă la rețeaua de apă fierbinte, în cadrul opririi totale programată pe anul 2023.
„Pentru finalizarea lucrărilor la rețelele de termoficare primare și secundare în cadrul proiectului «Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice – etapa a II-a, Lot 4» se oprește furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte și apă caldă de consum în perioada 2 octombrie ora 00.00 – 5 octombrie 2023, ora 24.00 pentru consumatorii arondați următoarelor puncte termice: PT2 Ostroveni; PT3 Ostroveni; PT5 Ostroveni; PT5 bis Ostroveni; PT6 Ostroveni; PT13 Piață; PT14 Zăvoi; PT18 Cozia; PT19 Prefectură; PT20 Bloc K; PT21 Argeș; PT22 Filipin; PT23 Cerna; PT32 Școala nr. 5 și MPT aferente: BCR; Finanțe 1; Finanțe 2; Casa de Sănătate; Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea; Consiliul Județean Vâlcea; Prefectura Râmnicu Vâlcea; Bloc Dancomar; Inspectoratul în Construcții; Hotel Castel; River Plaza Mall; Mc. Donald’s; Hotel Sofianu; Judecătoria Râmnicu Vâlcea; Tribunalul Vâlcea; Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în această perioadă și asigurăm că executanții SC PRELCET SA și SC ENERGOMONTAJ GRUP SA vor lua toate măsurile necesare pentru executarea în avans a lucrărilor și repornirea furnizării apei calde de consum”, se arată în comunicatul de presă transmis de către reprezentanții CET Govora.

Ce lucrări se vor executa în această perioadă?

Conform informațiilor oferite de CET Govora, lucrările importante care se vor executa de către SC PRELCET SA în această perioadă (pe lângă mentenanța preventivă) sunt următoarele:
1.Desființare vane DN400 racord MINET;
2.Înlocuire conduct DN700 aproximativ 70 metri lungime la Pasaj Troianu (TUR);
3.Trecerea la conducta DN400, racord PT2, Annabella;
4.Întregire traseu DN400 zona Bulevardul.Dem Rădulescu și racord la cămin vizitare PT3, PT5, PT5 bis.
Alte lucrări importante, care se vor executa de către SC ENERGOMONTAJ GRUP SA (pe lângă mentenanța preventive) sunt următoarele:
1.Întregire traseu DN800 zona Bulevardul.Pandurilor, Cina;
2.Întregire traseu DN500 Faleză Olănești;
3.Înlocuire vane cămin vizitare pe racord PT18, strada Regina Maria.