Astăzi, în semifinalele Cupei României – faza judeţeană, Flacăra Horezu şi CS Şirineasa pornesc cu prima şansă la calificare


Aşa după cum vă anunţam la mijlocul săptămânii trecute, Flacăra Horezu şi CS Şirineasa au luat opţiuni importante pentru calificarea în finala fazei judeţene a Cupei României la fotbal. Spunem asta fiindcă rezultatele înregistrate în manşele tur ale semifinalelor nu prea lasă loc de discuţii, liderele la zi ale celor două serii din Liga a IV-a vâlceană impunându-se la scor. Horezenii pregătiţi de antrenorul Vasile Ilinca au „demolat-o” în meciul tur, disputat pe stadionul „Treapt”, pe mai modesta Unirea Tomşani, scor 4-0. De partea cealaltă, cu ceva şansă, CS Şirineasa, echipă pregătită de Lucian Giurcă, s-a impus cu 2-0 în fieful celor de la CSM II Râmnicu Vâlcea. Prin prisma acestor rezultate, partidele programate astăzi, cu începere de la ora 17.30, vor conta cel mai probabil pentru statistică, Flacăra Horezu şi CS Şirineasa având ca şi asigurate biletele pentru ultimul act al întrecerii. Ar mai fi de amintit faptul că finala fazei judeţene a Cupei României se va disputa la finalul lunii mai pe cocheta arenă din comuna Valea Mare.
De asemenea, ţinând cont de faptul că Flacăra Horezu şi CS Şirineasa ocupă primele poziţii în cele două serii ale Ligii a IV-a este destul de probabil ca acestea să se lupte şi în marea finală pentru stabilirea campioanei judeţene.