ARDe Vâlcea!!!


Nu, nu arde la propriu. Și nici vreo gală local kombat nu este anunțată. A fost, în schimb o scurtă „defilare” a candidaților propuși de Alianța România Dreaptă Vâlcea pentru ocuparea unui fotoliu de parlamentar la alegerile din 9 decembrie.

Așadar, la deputaţi, în Colegiul nr. 2 – Râmnicu Vâlcea Sud va intra în luptă Aurelian Pavelescu; Romeo Rădulescu este varianta pentru Colegiul nr. 1 – Râmnicu Vâlcea Nord; Iuliana Moise este singura femeie candidat a ARD în Colegiul nr. 5 – Brezoi, unul foarte greu, acolo unde este fieful lui Cristian Buican; Constantin Niţu va „ataca” Colegiul nr. 6 – Horezu, Ştefan Prală îşi va asuma Colegiul nr. 4 – Drăgăşani, unul greu, dar nu imposibil, acolo unde nu-l aşteaptă chiar cu braţele deschise uselistul Vasile Bleotu. În cele din urmă, Milorad Cumpănăşoiu, propus pentru Colegiul nr. 3 – Bălceşti, este hotărât să-l detroneze pe uneperistul Dan Mazilu.

La senat „defilarea” a fost mai scurtă. Dorel Jurcan, pentru Colegiul Râmnicu Vâlcea; Ion Oprescu  – Colegiul Drăgăşani-Bălceşti; Laurenţiu Baranga, speră ARD, să fie soluția centru – dreapta pentru Colegiul Horezu-Brezoi. Acesta este „zidul” Alianţei România Dreaptă, care va trebui să ţină piept uraganului uselist care se anunţă în următoarea lună.

Posting....