Anul 2022 a început cu ASFALTĂRI PE DJ 645, la Prundeni


Chiar din primele zile ale noului an, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea s-au aflat la datorie, turnând noi straturi de asfalt pe drumurile județului. De această data a fost vizat un tronson cu o lungime de 1,5 kilometri  din Drumul Județean 645, situate pe raza comunei Prundeni. Acest drum județean 645 pornește din Zăvideni (acolo unde face joncțiunea cu DN 64), traversează comunele Prundeni, Orlești, Scundu și ajunge la Pesceana.
„În aceste zile, colegii de la RAJDP au turnat asfalt pe un nou tronson (1,5 km) din DJ 645, pe raza comunei Prundeni. În prezent, se efectuează lucrări de refacere acostamente, iar anul acesta vom continua cu realizarea de rigole betonate. În ultimii ani, din totalul de 18,45 km, cât măsoară acest drum, s-au asfaltat mai mult de jumătate, urmând să continuăm lucrările, astfel încât să avem și acest drum modernizat în totalitate. Chiar dacă avem o rețea de drumuri județene de peste 1.000 de km, intervenim acolo unde drumurile sunt degradate și le reabilităm”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Planuri ambițioase în 2022 pentru modernizarea drumurilor din județ

„Pentru anul acesta, avem un program de întreținere și reparații drumuri și poduri foarte ambițios. Vom orienta o sumă importantă din bugetul pentru drumuri județene și locale pentru reabilitarea celor județene. Facem asta pentru că ne dorim ca vâlcenii și cei care tranzitează județul să circule pe drumuri bune”, a mai punctat Constantin Rădulescu.