TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT din Vâlcea rămân în scenariul verde!


În urma Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din data de 18 iunie 2021, privind actualizarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din Județul Vâlcea în condiții de siguranță epidemiologică, toate cele 405 unități de învățământ din județ vor funcționa conform scenariului 1 (în perioada 22 – 25 iunie).
Scenariul 1 presupune participarea fizică a tuturor preșcolarilor și elevilor pentru unitățile de învățământ situate în localitățile în care incidența cazurilor, în ultimele 14 zile, este mai mică de 1 la 1.000 de locuitori. Data de referință pentru aceste informații este 17 iunie 2021.
Scenariile, actualizate conform datelor publicate joi, 17 iunie 2021 de către Direcția de Sănătate Publică Vâlcea, privind incidența cumulată a cazurilor de Covid-19, au fost aprobate în consiliile de administrație ale unităților de învățământ, în Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean și avizate de către Direcția de Sănătate Publică Vâlcea.

Mesajul IȘJ Vâlcea

„Îi îndemnăm pe colegii noștri profesori, pe elevi și pe părinți să fie prudenți și să respecte toate regulile sanitare impuse de situația epidemiologică actuală, având în vedere faptul că de acest lucru depinde menținerea tuturor la școală și desfășurarea cursurilor în condiții de siguranță! Totodată, amintim că vaccinarea voluntară este importantă pentru diminuarea efectelor pandemiei de Covid-19 și pentru întoarcerea, cât mai rapidă, la normalitate!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: Arhivă
Biroul de informare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea