SE CAUTĂ DIRECTORI pentru mai multe școli din județ


Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a anunțat care sunt școlile la care se scot la concurs posturi de directori. Este vorba despre 13 unități școlare din județul nostru, opt din mediul rural (celelalte cinci din urban). Concursurile care urmează se vor desfășura pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar. Persoanele interesate să ocupe aceste posturi vor depune dosarele electronic în perioada 28 iunie – 17 iulie 2022. Proba scrisă este programată pentru data de 8 septembrie 2022, iar proba interviu se va desfășura în perioada 22-29 septembrie 2022. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.
La zece unități se vor scoate la concurs posturile de directori, după cum urmează: Școala Gimnazială Dăești, Școala Gimnazială Racovița, Școala Gimnazială Roșiile, Școala Gimnazială Scundu, Școala Gimnazială Șușani, Școala Gimnazială Voineasa, Liceul Teoretic Grădiștea, Liceul Teoretic „Virgil Ierunca” Lădești, Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” Râmnicu Vâlcea, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae” Râmnicu Vâlcea.
Cele trei unități la care se vor scoate la concurs posturile de directori adjuncți sunt: Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”, Liceul Tehnologic „General Magheru”, Școala Gimnazială nr. 4 (toate trei din Râmnicu Vâlcea).