MUNCITORUL CARE A DECEDAT la Galicea a căzut de la o înălțime de trei metri!


Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au transmis informații privitoare la accidentul de muncă petrecut în comuna Galicea în urma căruia un bărbat în vârstă de 56 de ani (domiciliat în județul Olt) a decedat.
„La data de 7 iunie 2023, polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pod în localitatea Galicea. Din primele verificări efectuate, s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 56 de ani, din județul Olt, care, în timp ce efectua lucrări la un pod, în localitate, ar fi căzut de la o înălțime de trei metri, decedând. Echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.
Oamenii legii au mai anunțat și faptul că, în vederea efectuării necropsiei, cadavrul muncitorului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea. În acest caz, polițiștii vâlceni și inspectorii de muncă vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.